2013-01-17 13:44:04
Φωτογραφία για Θύμα φόνου «πήρε» κλήση για δικαστήριο
Η Αστυνομία κατηγορεί νεαρό για παλιό επεισόδιο και προχώρησε μάλιστα στην ποινική του δίωξη, αλλά ταυτόχρονα διερευνά και τη δολοφονία του. Παράδοξο, αλλά γεγονός. Ένα σχεδόν χρόνο μετά τον φόνο του 21χρονου Αντρέα Παπαδόπουλου από τη Λακατάμια, επιδότης επέδωσε στη μητέρα του το κατηγορητήριο που αφορούσε υπόθεση επίθεσης εναντίον άλλου προσώπου.

Η μακάβρια αυτή εξέλιξη σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Ο 21χρονος δολοφονήθηκε στις 3/2/2012 στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. Ενώ μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούσαν τον φόνο του, άλλοι αστυνομικοί που φαίνεται πως δεν πήραν χαμπάρι για την εξέλιξη, διερευνούσαν υπόθεση εναντίον του μαζί με ακόμα δύο πρόσωπα, ενόσω ακόμη αυτός ήταν στρατιώτης των ΟΥΚ και πρόσφατα καταχώρησαν την υπόθεση στο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, Φούλλα Παπαδοπούλου, πριν λίγες ημέρες, επιδότης της κτύπησε την πόρτα και επέμενε να της επιδώσει το κατηγορητήριο, παρότι του έλεγε ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή. Παρόλο που το θεώρησε μακάβριο αστείο, εντούτοις παρέλαβε το κατηγορητήριο αφού ο επιδότης επέμενε, καλώντας τον, άκουσον-άκουσον, να εμφανιστεί στις 23 Ιανουαρίου στο Δικαστήριο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ