2013-01-18 22:32:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Εργασίες καθαρισμού στις Δημοτικές Ενότητες Παραλίας, Βραχνεΐκων και Μεσσάτιδας
Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Τοπικής Οικονομίας, ολοκληρώθηκαν εργασίες, ενώ άλλες είναι σε εξέλιξη, στις Δημοτικές Ενότητες Παραλίας, Βραχνεΐκων και Μεσσάτιδας, από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων.

Ειδικότερα:

-Στην Τοπική Κοινότητα Θέας πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού αύλακα, ο οποίος διέρχεται από το χωριό της Θέας, εργασία που είχε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια.

-Στην Τοπική Κοινότητα Κρήνης είναι σε εξέλιξη εργασίες για τον καθαρισμό των κεντρικών δρόμων ενώ, γίνεται καθαρισμός και αποψίλωση της οδού Σουνίου, από την οδό Ανθείας μέχρι τα Ροΐτικα, καθώς επίσης και φυτοτεχνικές εργασίες στην πλατεία Ούρμπαν.

-Στην Τοπική Κοινότητα Σαραβαλίου, έγινε καθαρισμός της πλατείας Κεφαλοβρύσου.

-Στην Τοπική Κοινότητα Ροϊτίκων, καθαρίστηκε το νεκροταφείο της Κοινότητας και ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας.


-Στην Τοπική Κοινότητα Μιντιλογλίου, έγιναν φυτοτεχνικές εργασίες και παρεμβάσεις περιμετρικά του τοπικού γραφείου και των παρακείμενων δρόμων.

Στις Δημοτικές Ενότητες Θέας, Κρήνης, Σαραβαλίου, Ροϊτίκων ΚΑΙ Μιντιλογλίου τέλος, πραγματοποιήθηκαν εργασίες σε διάφορα σημεία, με μηχάνημα του Δήμου Πατρέων, για τον καθαρισμό και την αποκομιδή χορταριών, κλαδιών, σκουπιδιών, όπως και στις έκτακτες παρεμβάσεις (οδός Σουνίου πλατεία Ούρμπαν).

Τέλος, πραγματοποιήθηκε πεζή σάρωση, στην παλαιά εθνική οδό, από το πρώην Δημαρχείο Παραλίας και με κατεύθυνση: ποτάμι Παναγίτσας, σχολείο Παραλίας, 25ης Μαρτίου, Αράτου, Τζιλιάνου Αριστείδου, Σουνίου, Αναπαύσεως, Τοπική Κοινότητα Ροϊτίκων πλατεία Παπαγιάννη, οδός Τσελεπόνι, Βιολογικό όλα τα τετράγωνα, παραλιακή ζώνη από περίπτερο –Τσαούση, τέρμα Χατζήνα και στην Τοπική Κοινότητα Μιντιλογλίου, επί της 28ης Οκτωβρίου, στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας Τζιλιάνου, νεκροταφείο, Δημοτική Ενότητα Βραχνεΐκων, στη περιοχή Φλάμπουρα και όλες οι γέφυρες Κατσάμπα, Αντιστάσεως, Αγ. Μαρίνας, Αναπαύσεως, 25ης Μαρτίου και Αγ. Κων/νου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ