2013-01-19 19:04:01
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0 ΣΕΤ
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ την Κηφισιά στο Ρέντη, επιστρέφοντας στις επιτυχίες και τις νίκες με καλή εμφάνιση για την 14η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών και διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη προέρχονταν από δύο σερί ήττες από Παμβοχαϊκό και Στρόιτελ αλλά κατάφεραν να συνέλθουν και να εντάξουν ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Απόντες ήταν ο Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Μίλαν Γιούρισιτς, ωστόσο το κενό τους δεν φάνηκε, χάρη στην καλή απόδοση των ερυθρόλευκων.

Εντός λεπτού σιγή κρατήθηκε στη μνήμη του παλαιού αθλητή του Ολυμπιακού και επί χρόνια παράγοντα του βόλεϊ, Μανώλη Παπαδάκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά O Oλυμπιακός στο πρώτο σετ εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό σερβίς του, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν οι ερυθρόλευκοι στο μπλοκ και την άμυνα. Επίσης δεν είχαν πρόβλημα και στο τελείωμα των επιθέσεων "τελειώνοντας" εύκολα το σετ με 25- 12.


Εξαιτίας των δικών του λαθών ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο σετ, στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Εχοντας ως κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Κοκκινάκη και τον Γιορντάνοφ στο σερβίς, οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν και στη συνέχεια έχτισαν διαφορά, που έφτασε στο +8 στο φινάλε 25-17.

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-12 και πήρε τη νίκη, ενώ ο Δημήτρης Καζάζης είχε την ευκαιρία να κάνει και αρκετές αλλαγές.

Τα σετ 25- 12 25-17 25-12
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν έπαιξε o Βιερίνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν έπαιξε o Βιερίνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ