2013-01-19 20:28:09
Φωτογραφία για Αθλητές της χρονιάς Φιλιππίδης & Κυριακοπούλου
Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου αναδείχθηκαν καλύτεροι αθλητές του 2012 στην ετήσια ψηφοφορία που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Ποιοι είναι οι στόχοι των δύο πρωταθλητών.

 

Το επί κοντώ κυριάρχησε το 2012 στην Ελλάδα! Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου αναδείχθηκαν καλύτεροι αθλητές της χρονιάς στην ετήσια ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ.

Ο Φιλιππίδης συγκέντρωσε το 19,8 των ψήφων και επικράτησε του ακοντιστή Σπύρου Λεμπέση (19

Στις γυναίκες η Κυριακοπούλου συγκέντρωσε το 23,2% και άφησε πίσω της την τριπλουνίστρια Νίκη Πανέττα (19,3%) και την πρωταθλήτρια του ύψους, Τόνια Στεργίου (18,1%).

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεκίνησει ήδη τη σεζόν του, συμμετέχοντας σε δύο αγώνες και ονειρεύεται μετάλλια το 2013: "Ήδη έχουμε ξεκινήσει πολύ θετικά. Θα μπορούσα να είχα ήδη κάνει το 5,77 μέτρα. Γενικώς είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω πως η χρονιά θα πάει καλά. Εννοείται πως στο μυαλό μου έχω ακόμη και την κατάκτηση ενός μεταλλίου".


Η Κυριακοπούλου εξασφάλισε τη διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα ξεκινήσει τη σεζόν της στις 5 Φεβρουαρίου και η ίδια βλέπει ψηλά το 2013: "Οι στόχοι για το 2013 αφορούν και στον κλειστό και στον ανοιχτό. Αρκεί βέβαια να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα με την δουλειά μου και να καταφέρω να κάνω την προπόνηση μου. Από εκεί και πέρα και αν φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες θα επιδιώξω να κάνω πολλούς αγώνες στο εξωτερικό. Σε αυτό το επίπεδο είναι υποχρέωση να συμμετέχουμε σε μίτινγκ. Πρέπει να το κυνηγάμε".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ιδιωτικοποιήσεις μπιρ παρά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ιδιωτικοποιήσεις μπιρ παρά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ