2013-01-21 00:10:07
Φωτογραφία για Νικοπολίδης: Έχει κολλήσει το στομάχι μου από το άγχος!
Ο Αντώνης Νικοπολίδης στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στη νίκη της ομάδας του που συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του ως προπονητής.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Νικοπολίδη:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Όχι μόνο σε αυτούς που αγωνίστηκαν, αλλά και σε όσους βρέθηκαν στον πάγκο, αλλά και σε αυτούς που ήταν μαζί μας στην αποστολή. Ήμασταν όλοι μαζί σαν μία οικογένεια. Πιστεύω πως κάναμε μία νέα αρχή. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, που μου έδωσε την ευκαιρία να κοουτσάρω έναν τόσο μεγάλο σύλλογο σε ένα παιχνίδι. Ήταν μία τρομερή εμπειρία για μένα. Έχει κολλήσει το στομάχι μου από το άγχος! Δεν μπορώ να κρυφτώ!

Είναι δύσκολο μέσα σε μία ημέρα να κάνεις πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε να περάσουμε ορισμένα στοιχεία, τα οποία σε πολλούς παίκτες είναι γνωστά, όπως η κατοχή μπάλας και το πρέσινγκ. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις εντολές μου. Πρεσάραμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε φάσεις από το πρέσινγκ και την κατοχή μπάλας. Βέβαια, σταθήκαμε τυχεροί στο πρώτο γκολ και για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε, αλλά και από το λεπτό στο οποίο σημειώθηκε. Είχαμε ρυθμό και πιέσαμε. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θέλουμε να έχουμε στην ομάδα μας".


Για τη χρησιμοποίηση του Μασάντο στον άξονα και τους δύο δημιουργικούς μέσους στην τριάδα των χαφ: "Δεν παίξαμε με έναν αμυντικό χαφ, αλλά με δύο. Ο Μασάντο έπαιξε δίπλα στον Μανιάτη και είχε εντολή να πρεσάρει ψηλά τον αντίπαλο, για αυτό και φαινόταν μόνος του ο Μανιάτης στο κέντρο. Είναι δύσκολο να δουλέψεις μέσα σε μία ημέρα τον συντονισμό όλων των παικτών μεταξύ τους στο θέμα του πρέσινγκ, του επιθετικού πρέσινγκ που θέλουμε να περάσουμε. Θα κρατήσω τα θετικά στοιχεία. Είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ έπειτα από κλέψιμο της μπάλας. Είδαμε τις αδυναμίες μας και θα τις διορθώσουμε σιγά-σιγά".

Στην ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει το χρίσμα του πρώτου προπονητή, σε περίπτωση που επιλεγεί από τη διοίκηση, δείτε εδώ τι απάντησε

Πηγή: pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ