2013-01-21 20:39:03
Φωτογραφία για Στην Ξάνθη ο Κουίκ - Ο Στουρνάρας στέλνει τους Έλληνες στη Βουλγαρία [video]
Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποιώντας μια σειρά από επαφές ενώ το νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας ο ίδιος βρέθηκε στην Κομοτηνή.

Ο κος Κουίκ αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον ρόλο και τη λειτουργία του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, στηλιτεύοντας τη δράση του, ενώ αναφερόμενος στον Υπουργό Οικονομικών της χώρας είπε ότι αυτός «έχει αναγκάσει τους Έλληνες να μεταναστεύουν στη Βουλγαρία για να πάρουν βενζίνη ή να πάνε σε γιατρούς. 160.000 ευρώ κάθε μέρα μπαίνουν σε ξυλεία από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα».

Σειρά συναντήσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης πραγματοποίησε ο ίδιος αμέσως μςτά την άφιξή του στην Ξάνθη, με αφορμή, όπως δήλωσε ο ίδιος, τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κατά των γιατρών μετά την ανάρτηση αφίσας-γελιογραφίας από μεριάς των γιατρών σχετική με τις ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία της χώρας
. Ο κος Κουίκ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Νοσοκομείο κατέγραψε τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει ενώ ακολούθως κατευθύνθηκε προς τον οικισμό των Ρομά, στο Δροσερό Ξάνθης, όπου και συνομίλησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Ελπίδα Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Όπως σημείωσε μάλιστα ο κος Κουίκ «οι Ρομά θέλουν να έχουν εκείνη τη μεταχείριση που πρέπει να έχουν από την Ελληνική πολιτεία. Αντιδρούν στο ότι ντε και καλά θέλουν να τους μάθουν την Τουρκική γλώσσα».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κομοτηνή ο κος Κουίκ συνάντησε τον Μουφτή Κομοτηνής, ενώ παράλληλα επισκέφτηκε την Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής που έχει μετατραπεί σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών.

«Εδώ είναι Ελλάδα και κανείς δεν θα το κάνει Κόσσοβο. Οι νόμοι του κράτους πρέπει να είναι σεβαστοί και δεν μπορούμε να δεχτούμε ούτε απειλές ούτε εκβιασμούς όταν παραχαράσσουν τη συνθήκη της Λωζάνης και μιλούν για Τουρκική μειονότητα, όπως έκανε πρόσφατα η Άγκυρα» επισήμανε ο κος Κουίκ σχολιάζοντας τις πρόσφατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ψήφιση της τροπολογίας για τους Ιμάμηδες της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ξάνθη ο κος Κουίκ παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας έκανε αναφορά σε “μαύρα” κονδύλια που χορηγούνται από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα γίνουμε η σκιά τους».

thrakitoday.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ