2013-01-21 23:42:03
Φωτογραφία για ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ... «ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ»! *PHOTOS*
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στα γραφεία της Λέσχης του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι.

Την κοπή της πίτας έκανε ο Επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θρεοδωρακάκης και ο Γενικός γραμματέας, Γιάννης Δαλέζιος, μια και ο πρόεδρος, Μιχάλης Κουντούρης, απουσίαζε στο εξωτερικό.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι ομάδες μας.

Με την ευχή, το 2013 να βρει τον Ολυμπιακό στην φυσική του θέση, δηλαδή στην κορυφή, οι ομάδες βόλεϊ και πόλο (ανδρών και γυναικών) έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους, στα εγκαταστάσεις της Ιστορικής Λέσχης του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι.

Τη διαδικασία της κοπής έκαναν ο Επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος καθώς ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Μιχάλης Κουντούρης απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.


Μιλώντας στις ομάδες μας ο κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός θα απαλλαγεί από τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος:

«Τέσσερις ομάδες από τις καλύτερες που υπάρχουν στον ελληνικό χώρο, βρίσκονται εδώ για να κόψουνε όλες μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίττα.

Εύχομαι σε όλους υγεία. Σε εσάς και τις οικογένειες σας, σε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και στους απόντες.

Για εμένα και για τους παλαιότερους, αυτός ο χώρος είναι μνημείο. Είναι ο ιστορικός χώρος που εδώ έχει γεννηθεί ουσιαστικά, έχει μεγαλώσει και έχει διανύσει αυτή τη μεγάλη ιστορική, θρυλική πορεία, ο κοσμαγάπητος σύλλογος που λέγεται Ολυμπιακός.

Σε αυτόν εδώ το χώρο έχουν περάσει πολλά Διοικητικά Συμβούλια, μεγάλα ονόματα προέδρων, μεγάλα ονόματα αθλητών.

Βλέπετε τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα που βρίσκονται στην Λέσχη, αν και δεν λειτουργεί ακόμα όπως θα θέλαμε, μπορείτε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας γιατί αυτός ο χώρος είναι ιστορικός.

Μέσα στην κρίση που αντιμετωπίζουν, όχι μόνο το σωματείο το δικό μας, όλα τα σωματεία, όλος ο λαός, κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουμε να εξυγιάνουμε τον σύλλογο. Να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια και την υπόσταση του συλλόγου, που πάντοτε υπήρξε συνεπής στις υποχρεώσεις του και μπορούσε αγωνιστικά να δημιουργεί πάντοτε ομάδες για να κατακτούν τίτλους, εγχώριους και ευρωπαϊκούς.

Πολύ γρήγορα θα είμαστε σε θέση, όταν θα παρευρίσκεται και ο πρόεδρος, που απουσιάζει στο εξωτερικό, να σας ανακοινώσουμε ότι ο σύλλογος μας, είναι πολύ κοντά στο να απαλλαγεί από τα χρέη τα οποία παρέλαβε από προηγούμενη διοίκηση. Ο Ολυμπιακός τακτοποίησε τις οφειλές του προς όλους. Αθλητές, προπονητές και σε όλους με τους οποίους συνεργάστηκε. Και μπορεί να βλέπει καλύτερα το μέλλον των ομάδων.

Είσαστε πολλοί νέοι. Μερικοί ήρθατε για πρώτη φορά. Έτσι σας είπα κάποια λόγια για να γνωρίζετε τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε.

Είμαστε όλοι εδώ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Λίγο στεναχωρηθήκαμε χτες. Πιστεύω πως αυτοί που μας στεναχώρησαν χτες, θα φροντίσουν πολύ γρήγορα να αποκαταστήσουν την τάξη. Στεναχωριόμαστε όταν γίνεται κάτι που δεν πρέπει να γίνει. Θέλουμε να είμαστε πάντοτε πρώτοι. Το θέλετε και εσείς. Έτσι λοιπόν δείχνουμε κατανόηση και στις δυσκολίες, τις αγωνιστικές και κάθε είδους. Σε ορισμένα αποτελέσματα, όμως, όπως το χτεσινό, στεναχωρούμαστε πάρα πολύ. Ελπίζουμε πως δεν θα έχουμε ξανάτέτοια αποτελέσματα.

Νομίζω πως το 2013 μπήκε καλά. Θα μπορούσε να μπει καλύτερα. Στον χρόνο που υπάρχει μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Και θα τα διορθώσουμε.

Υγεία σε όλους και καλή επιτυχία στις ομάδες και σε εσάς προσωπικώς».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, Γιάννης Δαλέζιος, που ανανέωσε το ραντεβού του με τους αθλητές στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για τα επινίκια, καθώς ξεκαθάρισε πως τα τμήματα του Θρύλου θα κατακτήσουν τους αγωνιστικούς τους στόχους:

«Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής. Όλοι είμαστε μια οικογένεια. Όλα θα πάνε καλά. Ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος. Είναι σίγουρο αυτό. Θα σας στηρίξουμε όσο μπορούμε. Αγωνιστικά θα πετύχουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει το καλοκαίρι.

Καλή χρονιά, υγεία, αγωνιστικές επιτυχίες. Θα ήθελα, στο τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τα τρόπαια. Εύχομαι καλή χρονιά».

Αρχικά κλήθηκαν να παραλάβουν τα κομμάτια τους οι παίκτες του τμήματος βόλεϊ ανδρών με τον πασαδόρο των πρωτοπόρων, Ντίμα Φιλίποφ, να είναι ο τυχερός.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της χειραψίας του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Δημήτρη Καζάζη με το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Γιάννη Πολυκανδριώτη. Ο δεύτερος ως γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού είχε πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του κ. Καζάζη στην ομάδα μας. «Νιώθω συγκίνηση που βλέπω εδώ , στον χώρο όπου υπέγραψα το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον άνθρωπο που με έφερε στην ομάδα» τόνισε ο προπονητής μας και ο κ. Πολυκανδριώτης είπε «Η χαρά είναι μεγάλη που συναντώ τον Δημήτρη Καζάζη ο οποίος μετά τη μεγάλη καριέρα ως βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού μας, ηγείται φέτος ως τεχνικός στη προσπάθεια να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή».

Ακολούθησε το αντίστοιχο γυναικείο βόλεϊ με την αρχηγό Δήμητρα Γιακουμή να κερδίζει το φλουρί και στη συνέχεια ήρθε η σειρά των τμημάτων πόλο του Συνδέσμου. Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και ο φυσιοθεραπευτής των ανδρών Δημήτρης Καλπαξής να είναι οι τυχεροί.

Δηλώσεις Ντίμα Φιλίποφ: «Εύχομαι η τύχη μου, να είναι τύχη για όλη την ομάδα και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας. Ήταν χαρά μας που για πρώτη φορά συγκεντρωθήκαμε σε αυτή την ιστορική αίθουσα και τα τέσσερα ομαδικά τμήματα του Ολυμπιακού. Υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και πολλές διακρίσεις σε όλες τις ομάδες μας».

Δημήτρης Καλπαξής (φυσιοθεραπευτής πόλο ανδρών): «Μακάρι το τυχερό φλουρί να βοηθήσει και να κρατήσει υγιείς τους παίκτες και να μην περάσει κανείς τους την πόρτα του ιατρείου με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Εύχομαι πολλούς τίτλους στις ομάδες μας».

Δήμητρα Γιακουμή: «Είναι χαρά να είμαστε όλες μαζί οι ομάδες του Ολυμπιακού σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση. Χαίρομαι για το φλουρί αλλά θα είμαι πολύ πιο χαρούμενη εάν αλλάξουμε την τύχη της ομάδας μας. Υγεία σε όλους τους συναθλητές και τις συναθλητριές μου».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Εύχομαι υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες μας και το καλοκαίρι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια και σήμερα το έδειξε για ακόμη μία φορά».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Ταμίας του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Δήμος Λαζαρίδης, τα μέλη του Δ.Σ., Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ, Παντελής Ταρνατόρος, η Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Μιχάλης Υδραίος και ο έφορος της Ακαδημίας πόλο, Κώστας Γούρας.

*Οι τέσσερις τυχεροί εκτός από το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί κέρδισαν και από ένα ταξίδι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου, GiovantiTravel (Ακτή Ποσειδώνος 24, 2104119313)
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ