2013-01-22 00:10:28
Φωτογραφία για H παρουσία της BMW Χ1 στο Golden Hall
Η BMW συνεχίζει την παρουσία της στο Golden Hall στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την BMW στην έκδοση X1 xDrive 20i, στο χώρο που έχει διαμορφώσει η BMW Hellas στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για όλη τη γκάμα του SAV της BMW, αλλά και για πρώτη φορά για την πολυαναμενόμενη έκδοση της BMW X1 στα 1,6 λίτρα. Η νέα BMW Χ1 sDrive16i είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα, με κινητήρα TwinPower Turbo 143 ίππων και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, στον οποίο ανήκει και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Η συγκεκριμένη έκδοση συμπληρώνει τη μεγαλύτερη γκάμα στην κατηγορία (12 συνολικά εκδόσεις: sDrive/ xDrive, βενζίνης και diesel), αποτελώντας μια μοναδική πρόταση. Η τιμή της BMW X1 sDrive16i είναι 27.500€ με όφελος απόσυρσης, ή με μηνιαία δόση €290 με το πρόγραμμα 3asy Drive της BMW Financial Services.

Η ομάδα της BMW Hellas στο Golden Hall, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κλείσουν ένα test drive στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Hellas και να ανακαλύψουν την κορυφαία οδηγική απόλαυση που προσφέρει η νέα BMW X1.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ