2013-01-26 08:00:04
Φωτογραφία για Θετικός και... φαβορί ο Βαζέχα
Η θέση του Φάμπρι στον πάγκο του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να βρίσκεται στον «αέρα» κι επικρατέστερος διάδοχός του σε περίπτωση που απομακρυνθεί είναι ο Βαζέχα. Θετικός ο Πωλονός.

Κάθε παιχνίδι θα είναι «τελικός» από εδώ και πέρα, όχι μόνο για το Τριφύλλι, αλλά και για τον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό. Ό αποκλεισμός στο Κύπελλο εξάλλου από τον Πλατανιά ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, κάτι που σημαίνει ότι το μέλλον του Φάμπρι στο «τιμόνι» του συλλόγου, μόνο βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε σενάριο απομάκρυνσής του, ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν εκείνο του Κριστόφ Βαζέζα, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως είναι και το φαβορί σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο. Σύμφωνα μάλιστα με την «Sportday», o Πολωνός τεχνικός, που είχε καθίσει στον πάγκο των «πρασίνων» και το 2010 ως βοηθός του Νίκου Νιόπλια, φτάνοντας στο νταμπλ, είναι θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εφόσον του ζητηθεί, μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία επαφή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ