2013-01-27 19:27:44
Φωτογραφία για Δίκαιη η νίκη μας
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε τη ρεβάνς από τον Δώνη αφού η εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο (0-3) ήταν η αιτία της παραίτησης του από την ομάδα. Σήμερα έφυγε θριαμβευτής από το γήπεδο με την Σκόντα να παίρνει το πρώτο της εκτός έδρας διπλό μετά από ένα χρόνο. Στην συνέντευξη Τύπου τόνισε:

"Μια σημαντική και δίκαιη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν με την πειθαρχία που έδειξαν. Δεν απειληθήκαμε πολύ από τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλαμε να πάμε ψηλά σε έναν τρόπο αγώνα που μας βοηθά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ που θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Σε όλο το ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που μας άξιζε. Τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά αν συνεχίσουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία θα πάμε καλά στην συνέχεια" και συνέχισε: "στο πρώτο ματς στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί με ανύπαρκτο πέναλτυ. Τώρα ήταν διαφορετικά, εμείς εμποδίσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει παιχνίδι και δεν μας έκανε πολλές ευκαιρίες. Από την στιγμή που το κάναμε αυτό, όλα ήταν εύκολα και πήραμε μια δίκαιη νίκη που δεν τη βλέπω ως προσωπική ρεβάνς"

Για τις πολλές μεταγραφές που έκανε η Ξάνθη τον Γενάρη: "Όταν σχεδιάζεις το καλοκαίρι την ομάδα έχεις διαφορετικούς στόχους. Εμείς είχαμε καλό υλικό αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν είχαμε μεγάλο αριθμό παικτών και τώρα έχουμε επιλογές περισσότερες και γι' αυτό κινηθήκαμε έτσι"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Simply the best! (videos)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Simply the best! (videos)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ