2013-01-27 23:18:40
Φωτογραφία για Ο κόσμος μας έδωσε φτερά
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μνημόνευσε τον κόσμο της ομάδας και δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα του αν θα αντικατασταθεί ο Χάτσερ. Αρχικά είπε: "Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν πολύ δυνατός σήμερα, δημιούργησε καυτή ατμόσφαιρα και έδωσε φτερά στους παίκτες παρά τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε. Είχαμε συγκέντρωση σε μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας, παραμείναμε στο στυλ παιχνιδιού μας, παίζοντας τον τύπο παιχνιδιού που θέλαμε. Από εδώ και πέρα η κάθε νίκη είναι σπουδαία, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, εμείς θα δούμε στο τέλος πως θα είμαστε και αυτό θα είναι το πιο σπουδαίο απ' όλα. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς, άλλωστε μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας μας"

Για το που κρίθηκε το ματς: "Είχα πει ότι Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα, σκληρή, πιστεύω ότι δεν δώσαμε το δικαίωμα, τον φέραμε κοντά στο καλάθι αν εξαρέσεις ένα διάστημα που κάναμε λάθη ήμασταν θετικοί στο υπόλοιπο διάστημα
. Αλλο ένα παιχνίδι εντός έδρας, άλλο εκτός. Στο ματς με τον Παναθηναίό πίστεψαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια όποιονδήποτε αντίπαλο. Ενα καλάθι μπαίνει, ένα καλάθι δεν μπαίνει πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη, το θέμα είναι ότι είχαμε διάρκεια αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, παίζει ρόλο και το κατά πόσο ο αντίπαλος σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα".

Για το αν θα αντικατασταθεί ο Χάτσερ:  "Οτι και να συζητήσω με την διοίκηση δεν θα το πω εδώ. Από εκεί και πέρα σας είπα ότι η ομάδα αυτή είναι κι έτσι θα προχωρήσει".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ