2013-01-29 09:30:05
Φωτογραφία για Σενάρια για Μπόιντ στον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με τους Σκωτσέζους ο πρώην άσος των Ρέιντζερς, Κρις Μπόιντ βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Τριφυλλιού.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Η επιθυμία για την απόκτηση ενός παίκτη για τη γραμμή κρούσης βέβαια είναι δεδομένη, ιδίως μετά και τον τραυματισμό του Φορναρόλι, με δύο ημέρες όμως να απομένουν για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι πιθανότητες για να γίνει κάποια προσθήκη δείχνουν να είναι εξαιρετικά λίγες.

Παρ΄ όλα αυτά σύμφωνα με τους Σκωτσέζους ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον πρώην «killer» των Ρέιντζερς, Κρις Μπόιντ. Ο 30χρονος πλέον φορ είχε σημειώσει 101 γκολ σε 141 αγώνες με τη φανέλα των «διαμαρτυρόμενων», από το 2006 ως το 2010. Στη συνέχεια ωστόσο η καριέρα του είχε φθίνουσα πορεία, πηγαίνοντας σε Μίντλεσμπρο, Νότιγχαμ και Εσκισεχίρσπορ. Τελευταίος του σταθμός ήταν οι Πόρτλαντ Τίμπερς, πλέον όμως είναι ελεύθερος και κάνει προπονήσεις με τους Ρέιντζερς, οι οποίοι έχουν υποβιβαστεί στην 4η κατηγορία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ