2013-01-29 23:41:09
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Workshop της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης
Η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης (ΝΕΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια υλοποίησης του έργου EMMA «Μεθοδολογία Βοήθειας Επιχειρηματικότητας στη Μεσόγειο», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα MED, συνδιοργανώνει με τους Πορτογάλους εταίρους του έργου και συγκεκριμένα το APME ( Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Πορτογαλίας), βιντεοσυνάντηση (LiS)-workshop στην Αίθουσα του εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58- στην πόλη της Πάτρας. στις 31/01/2013, από τις 16:00 έως 20:00.

Οι συμμετέχοντες στην βιντεοσυνάντηση (LiS)-workshop θα προέρχονται από τις παρακάτω χώρες : Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αργεντινή, Η.Π.Α., Νότιος Αφρική και Ρουμανία.

Η βιντεοσυνάντηση (LiS)-workshop θα περιέχει δύο μέρη:

• Στο πρώτο μέρος, οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων χωρών από Αργεντινή, Η.Π.Α., Νότιος Αφρική και Ρουμανία, που θα αποτελούνται από μέλη διπλωματικών αποστολών και εμπορικών οργανώσεων, θα πραγματοποιήσουν μία παρουσίαση του γενικότερου πλαισίου, που διέπει τις διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις και συνεργασίες στις χώρες τους και τους κλάδους, όπου υπάρχουν προοπτικές επιχειρηματικής επέκτασης και συνεργασίας.


• Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχουσες επιχειρηματίες, από τις χώρες παρέμβασης του έργου ΕΜΜΑ, θα έχουν την δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και διαλόγου με τους εκπροσώπους των χωρών αυτών.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 29/01/2013, μέσω: e-mail : [email protected] και [email protected],

τηλ: 2610316242, fax :2610317877

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως σκοπό έχει την ενθάρρυνση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών τους και την ενημέρωσή τους για τις δυνατότητες και τις προοπτικές διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ