2013-02-04 12:31:07
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε επ'αόριστον η δίκη Ψωμιάδη!
Αναβολή επ' αόριστον ζήτησε και πήρε το νομικό επιτελείο του Μάκη Ψωμιάδη στην σημερινή (4/2) εκδίκαση της υπόθεσης, με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν βασικά έγγραφα, για την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Έτοιμος ο φάκελος της υπόθεσης των Σκοπίων.

Δυστυχώς οι πληροφορίες για νέα αναβολή στην υπόθεση εκδίκασης του Μάκη Ψωμιάδη για υπεξαίρεση χρημάτων από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκαν με το νομικό επιτελείο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Καβάλας να κερδίζει το μέγιστο καθώς πέτυχε την 6η αναβολή αλλά αυτή τη φορά επ' αόριστον.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε το δικαστήριο, δεν μπορούν να ταλαιπωρούνται με μια υπόθεση από την οποία λείπουν σημαντικά έγγραφα (φάκελος Σκοπίων).

Η ΑΕΚ συμφώνησε εν μέρει με αυτή την απόφαση, όμως ζήτησε να οριστεί νέα ημερομηνία, καθώς σύμφωνα με τον νομικό της Χάρη Οικονομόπουλο, είναι θέμα χρόνου να σταλούν τα έγγραφα από τα Σκόπια στην Ελλάδα.


"Αναβολή δεν σημαίνει ματαίωση"

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, στις πρώτες του δηλώσεις, προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο τονίζοντας:

"Η έβδομη αναβολή της υπόθεσης φέρνει αναμνήσεις εννέα χρόνων πίσω, όπου ένας άλλος ανακριτής άφησε ελεύθερο των Ψωμιάδη με εγγύηση 30.000 ευρώ. Η ενημέρωση που έχουμε από τα Σκόπια μέσω υπουργείου εξωτερικών αναφέρει πως όλα τα έγγραφα θα σταλούν", τόνισε την στιγμή που αποχωρούσε από τα δικαστήρια αρχικά και συνέχισε:

"Η επ’ αόριστον αναβολή δεν σημαίνει ματαίωση. Η δίκη θα γίνει ακόμα και αν ο Ψωμιάδης αφήσει να δικαστούν τα ξαδέρφια του, οι λογιστές του και όποιον άλλο έχει εμπλέξει στην υπόθεση".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ