2013-02-04 23:27:07
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΘΕΛΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για τον τελικό, τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τους «τελικούς» του Ολυμπιακού που ακολουθούν στο "pamesports.gr".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

Θέλω να πιστεύω πως ναι (πήραμε το πλεονέκτημα), πρέπει να γίνουν πολλά στραβοπατήματα για να χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ήταν μια νίκη που την θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Για την σημασία της νίκης ενόψει τελικού Κυπέλλου: Πιστεύω ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι... Είχαμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Βαγγέλη (Μάντζαρης) και στεναχωρηθήκαμε διπλά. Είπαμε ότι είχαμε κάποιους τελικούς να παίξουμε. Ο πρώτος ήταν με την Φενέρ και ο δεύτερος σήμερα. Για μένα έχουμε άλλους δύο. Ο ένας με τον Παναθηναϊκό και ο άλλος με την Xίμκι. Είναι θετικό ότι ξεκινήσαμε με 2 στα δύο. Έχουμε καλύτερη ψυχολογία σε θεωρητικό βαθμό και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.


Για το αν είπανε στα αποδυτήρια ότι η νίκη αφιερώνεται στον Μάντζαρη: Μην μένουμε στα τυπικά. Ξέρει ο Βαγγέλης ότι ακόμα και να μην το πεις του το αφιερώνουμε. Δεν είναι ανάγκη να το πεις ούτε να κάνεις μια τυπική δήλωση, ξέρει ότι η καρδιά μας είναι σε αυτόν ξέρει ότι συμπάσχουμε και τον καταλαβαίνουμε, αλλά ατυχίες υπάρχουν. Συμβαίνουν αυτά και πρέπει να επανέρχεσαι δυνατότερος.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που κρίνει τίτλο: Θα είναι πολύ πιο δύκολο. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμα πιο έτοιμος αλλά δεν παύει να είναι ένας τελικός που τον θέλουμε και εμείς και αυτοί πάρα πολύ.

Για την δική του απόδοση: Όταν ομαδικά υπάρχει καλύτερος ρυθμός βοηθάει και μένα. Μπορεί να μοιάζει λίγο κλισέ αυτό που θα πω αλλά προτιμώ η ομάδα να κερδίζει παρά να κοιτάω την δική μου απόδοση. Αν συνδυαστεί η δική μου καλή απόδοση με νίκες σίγουρα θα είμαι διπλά χαρούμενος.

Για αν είπε κάτι με τον Σχορτσιανίτη: Όχι δεν προλάβαμε...δεν προλαβαίνεις να πεις και πολλά λόγια πριν από τέτοια παιχνίδια.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ