2013-02-06 14:55:41
Φωτογραφία για ΠΕΕΡ ΣΤΑΪΝΜΡΟΥΚ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (VIDEO)
Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία παρουσιάζει μια νέα αντίληψη για την Ευρώπη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποδεχόμενος τον υποψήφιο του SPD για την γερμανική καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ. Ο Γερμανός αξιωματούχος επανέλαβε ότι η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο για να πετύχει τους στόχους της.

«Η συντηρητική Ευρώπη ήταν για μας ο μόνιμος συνομιλητής μας, τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια. Δεν υπάρχει όμως και καλύτερο ιστορικό πλαίσιο από το ευρωπαϊκό. Μέσα στην Ευρώπη θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς, για αυτό επιμέναμε στη στρατηγική αυτή, που είναι η μόνη που υπάρχει» εξήγησε ο κ. Βενιζέλος.

Ο κ. Στάινμπρουκ υπογράμμισε ότι η κρίση δεν έχει μόνο οικονομική πτυχή, έχει και μια κοινωνική πτυχή και αφορά το πώς ακριβώς θα κρατηθεί η συνοχή της κοινωνίας, μετά την κρίση.

«Η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο, για να επιτύχει τη σταθερότητα για να μπορέσει και ο κόσμος να ανασάνει και να αποκτήσει πάλι εμπιστοσύνη και ελπίδα. Και πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη προς αυτή τη χώρα. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι άκρως απαραίτητη για να υπάρξουν επενδύσεις, τόσο από τους ίδιους τους Έλληνες αλλά και από το εξωτερικό. Γιατί απλά και μόνο η παγίωση του προϋπολογισμού, η λιτότητα δεν επιφέρει αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει ανάπτυξη» είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η χώρα θα τα καταφέρει.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ