2013-02-08 11:13:56
Φωτογραφία για Σε χορηγίες ποδοσφαιρικών σωματείων μοιράζει η Δ.Ε.Η. τα χρήματα των καταναλωτών;
Με νέα παρέμβαση του ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης απαιτεί από τη διοίκηση της Δ.Ε.Η. να γνωστοποιήσει που έχει δώσει χρήματα με τη μορφή χορηγίας τα τελευταία 5 χρόνια. Όπως αναφέρει στην παρέμβαση του ο βουλευτής... έχει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Δ.Ε.Η. αναπτύσσει χορηγικά προγράμματα, μοιράζοντας χρήματα ακόμη και σε ποδοσφαιρικές ομάδες!

Μάλιστα όπως προκύπτει από την ερώτηση, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής ζητά να μάθει που πηγαίνουν τα χρήματα των καταναλωτών, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει ξεκάθαρη απάντηση.

Ο κ. Αυγένακης σε αυστηρό ύφος τονίζει ''στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου καλείστε να είστε συνεπείς και σαφείς. Ζητώ αναλυτικά επίσημα έγγραφα που να διευκρινίζουν τα ποσά που δαπανήθηκαν για χορηγίες.''

Είναι η δεύτερη παρέμβαση Αυγενάκη που αφορά τη ΔΕΗ μέσα σε μια εβδομάδα και στον απόηχο της αντίδρασης που προκάλεσε η πρώτη από την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Είναι όμως σαφές πως και στις δύο περιπτώσεις ο βουλευτής εμφανίζεται αιχμηρός προς τη διοίκηση της επιχείρησης.

Την ώρα που οι καταναλωτές πασχίζουν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουν που καταλήγουν τα χρήματα τους, αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι πρώτιστης σημασίας οι χορηγίες σε ποδοσφαιρικές ομάδες.
flashnews Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ