2013-02-08 12:00:08
Φωτογραφία για Trend 2013: Οι Ρίγες- 4 τρόποι να υιοθετήσεις την τάση
Μην σε τρομάζουν τα ριγέ prints. Αν φορέσεις σωστά το top trend της σεζόν, θα βγεις κερδισμένη σε κάθε σου εμφάνιση.

Οι ρίγες μπορούν να γίνουν ο σύμμαχός σου τη φετινή σεζόν για να δημιουργήσεις τις πιο stylish εμφανίσεις. Επέλεξε τη σωστή εκδοχή του ριγέ κομματιού που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου, για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Ριγέ κοστούμι:

Το είδαμε στις μεγαλύτερες πασαρέλες και το λατρέψαμε. Από την κλασσική διχρωμία του λευκού και του μαύρου μέχρι τον super trendy συνδυασμό του σμαραγδί και του μαύρου, το ριγέ κοστούμι ήταν ένα από τα κομμάτια που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Φόρεσέ το από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, συνδυάζοντας το top κομμάτι με μαύρες μυτερές γόβες και ένα λευκό loose πουκάμισο. Τα αξεσουάρ είναι περιττά βεβαίως, όταν μιλάμε για ένα σύνολο με τόσο έντονα prints.

Ριγέ παντελόνι:

Οι fashionistas το επιλέγουν σε κάθε τους εμφάνιση και όχι άδικα… Ένα φαρδύ παντελόνι με κάθετες ρίγες, είναι το ιδανικό κομμάτι για να αποθεώσεις τη συνολική σου εμφάνιση πρωί-βράδυ. Συνδυάζεται εύκολα ακόμη και με το πιο απλό πουλοβεράκι και τα slippers σου ή με ένα μαύρο στενό t-shirt ή φανελάκι, το δερμάτινο τζάκετ σου και τις μυτερές γόβες από λουστρίνι.

Ριγέ κολάν:

Αυτή η εκδοχή του trend θέλει λίγο προσοχή, καθώς αν δεν έχεις τις κατάλληλες αναλογίες μπορεί να αποβεί… μοιραίο. Η στενή εφαρμογή του, όπως και κάθε άλλου τύπου κολάν, επιτάσσει καλλίγραμμα πόδια. Αν βέβαια δεν είσαι… Σκλεναρίκοβα, μπορείς να το συνδυάσεις με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες και να χαρίσεις αυτομάτως έξτρα πόντους στυλ στη συνολική σου εμφάνιση.

Ριγέ τζιν:

Η πιο safe και μοντέρνα εκδοχή της τάσης. Πόνταρε σε ένα τζιν με κάθετες ρίγες, για να είσαι κάθε στιγμή της ημέρας άνετη και stylish. Οι κάθετες ρίγες επιμηκύνουν και αδυνατίζουν τη σιλουέτα και θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Στην πιο trendy εκδοχή του, με έντονα χρώματα, ή με την κλασσική ασπρόμαυρη διχρωμία, όπως και αν επιλέξεις να υιοθετήσεις το ριγέ τζιν σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα. Συνδυάζεται τέλεια με κάθε τύπου παπούτσια, από τα oxford μέχρι τα ψηλοτάκουνα booties.

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ