2013-02-10 13:50:08
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ... ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Από τη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τον Σύνδεσμο των Βετεράνων του Ολυμπιακού και το πότε θα πραγματοποιηθεί το νέο Δ.Σ.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", καθημερινά εξετάζονται προτάσεις για νέα φιλικά παιχνίδια ακόμα και από το εξωτερικό, αλλά αν δεν υπάρξουν εξελίξεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο την εβδομάδα που μας έρχεται, δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα γίνει γνωστό και ποιος θα πάρει την 13η θέση του συμβουλίου που άφησε κενή ο θρυλικός Στέλιος Μπέσης, ενώ οι παλαίμαχοι του Θρύλου έχουν θέσει κι άλλες προτεραιότητες, χωρίς να περιμένουν να ολοκληρωθεί το διοικητικό συμβούλιο.

Καθώς βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλες ομάδες της επαρχίας και του Λεκανοπεδίου Αττικής όπου και τους έχουν κάνει προτάσεις για φιλικούς αγώνες. Μάλιστα, άμεσα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις από την επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων όπου θα αναφέρει αναλυτικά όλα τα φιλικά παιχνίδια που πρόκειται να δοθούν από τον Μάρτιο και μετά, ενώ θα αναφέρονται και οι ώρες διεξαγωγής τους.


Το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά, θα δοθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στη Θήβα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της περιοχής και τα έξοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στα σχολεία για να προμηθευτούν πετρέλαιο.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι θα δοθεί λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου στα Βάγια Βοιωτίας. Το ματς θα πραγματοποιηθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Καθημερινά, πάντως, φτάνουν πολλές προτάσεις στα γραφεία του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι και εξετάζονται από τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ