2013-02-10 20:31:36
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
Ο Μπάλας Μέγιερι σε δηλώσεις του μίλησε για την σπουδαία απόκρουση που έκανε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και για την ανάγκη να πάρει ο Ολυμπιακός καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Λεβάντε.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας που την ώρα που έκανε τοποθετήσεις δέχθηκε πειράγματα από τον Χολέμπας (που κρύφτηκε από πίσω του για να του βγάλει τον σκούφο με τα γέλια να δίνουν και να παίρνουν) υπογράμμισε: «Στην φάση της απόκρουσης που έκανα στο τέλος είδα την πορεία της μπάλας. Ας πούμε ότι ήταν λίγο αργή και έτσι είχα τον χρόνο να αντιδράσω και να αποκρούσω.

Σε τέτοια ματς είναι μία καλή ευκαιρία να δείξεις κάτι και το να αποκρούεις στο τελευταίο λεπτό κρατώντας τη νίκη και τους 3 βαθμούς είναι σημαντικό. Είναι καλό για την ομάδα και για μένα. Πήγαμε καλά σε όλο τον αγώνα και προσπαθήσαμε πολύ. Πιστεύω όταν προσπαθείς και δεν τα παρατάς μπορεί να σκοράρεις στο τελευταίο λεπτό και αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον και καλό ομαδικό πνεύμα.

Αγώνα με τον αγώνα νιώθω πιο σίγουρος και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σε τέτοιους αγώνες όταν μπορείς να κερδίζεις με ανέπαφη την εστία σου αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όσο για την Λεβάντε θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα για την ρεβάνς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ