2013-02-11 07:42:04
Φωτογραφία για Την Πέμπτη στη Δυτική Ελλάδα ο Επίτροπος Γιοχάννες Χαν
Για την μελλοντική πολιτική συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μιλήσει ο Επίτροπος, αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. Γιοχάννες Χαν κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα, την προσεχή Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Το κ. Χαν θα υποδεχθεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ενώ τον Ευρωπαίο Επίτροπο θα συνοδεύει ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα κ. Πάνος Καρβούνης.

Ο κ. Χαν θα μιλήσει σε ενημερωτική συνάντηση στο ξενοδοχείο «Πόρτο Ρίο», στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης και θα αναφερθεί κυρίως στην στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης για την περιφερειακή καινοτομία και την διοικητική ικανότητα των Περιφερειών και στον προγραμματισμό και την οργάνωση της εταιρικής σχέσης για την προετοιμασία της επόμενης προγραμματικής περιόδου.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος εγκαινιάζει από την Δυτική Ελλάδα ένα πρόγραμμα επισκέψεων στις 13 Ελληνικές Περιφέρειες με το οποίο επιδιώκει να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών πόρων, της κυριότερης πηγής δημοσίων επενδύσεων για την χώρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ