2013-02-11 17:23:16
Φωτογραφία για «Φέρνει Μπόατενγκ ο Ολυμπιακός»
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και με σχετικό δημοσίευμα του «Skyspoerts» ο Ολυμπιακός απέχει μια ανάσα από την απόκτηση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Tην έκπληξη της τελευταίας στιγμής της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ επιχειρουν στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι οποίες αναπαράγονται από το «Skysports», ο Ολυμπιακός απέχει μια ανάσα από την απόκτηση του Γκανέζου πρώην άσου του Παναθηναϊκού, για τον οποίο λέγεται ότι βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και περνάει από ιατρικές εξετάσεις,ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους»! 

Tην ίδια στιγμή από τον επίσημο Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν, αλλά και δεν διαψεύδουν την πληροφορία, ενώ το ενδιαφέρον για τον πρώην Γκανέζο του Παναθηναϊκού πηγάζει από πληροφορίες μάνατζερ. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί ότι το ενδιαφέρον της πειραϊκής ομάδας για τον Μπόατενγκ δεν προέκυψε τώρα ξαφνικά, αλλά ο παίκτης είχε ξαναβρεθεί στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων», από την εποχή που στον πάγκο της ομάδας υπήρχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Ωστόσο αυτό που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι το γεγονος ότι ο Μπόατενγκ για δύο αγωνιστικές σεζόν είχε συνεργαστεί με τον Μίτσελ στη Χετάφε. Ο Μπόατενγκ ανήκε στην Ντνιέπρ με την οποίο όμως βρίσκεται σε δικαστική μάχη. Ο Γκανέζος άσος έχει προσφύγει στο CAS για να κερδίσει την ελευθερία του, ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις και με την Μίντλεσμπρο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ