2013-02-11 21:45:04
Φωτογραφία για Το ΕΚΘ και οι εργαζόμενοι της πόλης ετοιμάζονται να δώσουν δυναμική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των απεργιών
από το Γραφείο Τύπου

Την ώρα που η κοινωνία “βράζει” και νέα μέτρα λιτότητας, φοροεισπρακτικές επιδρομές, περικοπές μισθών και κοινωνικές παροχές εξαθλιώνουν ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους... η κυβέρνηση αποφασίζει -μέσω δημοσιευμάτων αυτή τη φορά- να προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τα εφιαλτικά σενάρια αντιμετώπισης των απεργιών.

Είναι εμφανής η στόχευση της κυβέρνησης, που επιδιώκει την απαγόρευση των απεργιών μέσα από το τέχνασμα των ψηφοφοριών.

Οι αντιδημοκρατικές τακτικές της επιστράτευσης και των ψευτοδημοψηφισμάτων φανερώνουν ολοκάθαρα τη μηδενική πραγματική αντίληψη της κατάστασης από μέρους της κυβέρνησης και τις συνθήκες ολοκληρωτισμού που δημιουργεί με την καθιέρωση του ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ και την επιβολή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης όπως τη διαμόρφωσε ο Υπουργός για τον ιδιωτικό τομέα.

Οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει και θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως πρέπει να σταματήσουν να τα βάζουν με τους εργαζόμενους και τις απεργίες γιατί το πρόβλημα δεν είναι εκεί αλλά στις δικές τους πολιτικές, που τις ονοματίζουν φιλελεύθερες αλλά στην πράξη είναι καθεστωτικές.

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης δηλώνει αποφασισμένη να οχυρώσει τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων και ετοιμάζεται να δώσει δυναμική απάντηση στη Γενική Απεργία στις 20 Φεβρουαρίου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ