2013-02-11 21:33:03
Φωτογραφία για «Δεν αντέχει άλλους φόρους η κοινωνία»
Την αντίθεση του στο ενδεχόμενο επιβολής οποιουδήποτε νέου φόρου εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στέλνει παράλληλα μήνυμα προς την κυβέρνηση «να αντιμετωπίσει άμεσα τη φοροδιαφυγή» και στην τρόικα «να καταλάβει ότι οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλες περικοπές και νέους φόρους».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκτιμά ότι, τα θετικά βήματα που έχει κάνει η κυβέρνηση και οι θυσίες των πολιτών πρέπει τώρα να αξιοποιηθούν κατάλληλα. «Όσο η κυβέρνηση κερδίζει αξιοπιστία στο εξωτερικό με την εφαρμογή τολμηρών μεταρρυθμίσεων τόσο θα βελτιώνεται η διαπραγματευτική της θέση. Η άποψη του ΔΝΤ προσθέτει ένα όπλο ακόμα στη φαρέτρα της χώρας μας. Δεν αρκούν, όμως, αυτά. Η κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει άμεσα τη φοροδιαφυγή», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης και συμπληρώνει:

«Την ίδια στιγμή οφείλει να προχωρήσει στην αναμόρφωση ζωτικών υπηρεσιών του κράτους, όπως η υγεία και η παιδεία, αλλά και η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, έτσι ώστε να πειστεί ο πολίτης ότι πραγματικά η Ελλάδα αλλάζει οριστικά σελίδα. Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να καταλάβει και η τρόικα ότι η Ελλάδα μπορεί να πιεστεί για μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν σηκώνει άλλη πίεση για καμία νέα περικοπή μισθών και συντάξεων, κανένα νέο φόρο».
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ