2013-02-11 22:31:56
Φωτογραφία για Επιστρέφει (υπό προϋποθέσεις) στα κοινά ο Μελισσανίδης
Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Μελισσανίδη να ηγηθεί της προσπάθειας για τη σωτηρία της ΑΕΚ έλαβε πλέον και επίσημη μορφή, όπως έγινε γνωστό στο αποψινό διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Με τον πρώην παράγοντα της Ένωσης συναντήθηκαν οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Αντώνης Ηλιόπουλος.

Ο τελευταίος μετέφερε προς το υπόλοιπο συμβούλιο την πρόταση του κ. Μελισσανίδη, ο οποίος θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την ενεργοποίησή του στα κοινά της ΑΕΚ τη συμμετοχή παλαιών και τωρινών μετόχων, καθώς και τη συμμετοχή των υπόλοιπων υποψηφίων επενδυτών, εννοώντας τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Οι εμπλεκόμενοι στα δρώμενα της Ένωσης θα πρέπει να έχουν απαντήσει έως την προσεχή Παρασκευή, οπότε και θα συγκληθεί εκ νέου το Δ.Σ., αν αποδέχονται τη συμμετοχή τους στη σύμπραξη.

H ανακοίνωση:

«Κατόπιν συνάντησης των οργανωμένων οπαδών - συνδέσμων της ΑΕΚ και του μέλους του Δ.Σ. Αντώνη Ηλιόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Ηλιόπουλος μετέφερε το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας:


1. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκδήλωσε με άμεσο τρόπο την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την ομάδα μας, αναλαμβάνοντας στην κρίσιμη αυτή καμπή να ηγηθεί της σωτηρίας της ΑΕΚ, διοικητικά και οικονομικά.

2. Επειδή όπως δήλωσε είναι απόλυτα άδικο να επωμιστεί ο ίδιος την κάλυψη των χρεών και οφειλών που άλλοι δημιούργησαν, έθεσε ως μοναδικές προϋποθέσεις τη συμμετοχή σε οικονομικό επίπεδο των παλαιών και νυν μετόχων αφενός και τη σύμπραξη άλλων υποψηφίων επενδυτών αφετέρου.

3. Προς τούτο, περιμένει σε άμεσο χρόνο - εξαιτίας της οριακής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα - την απάντηση και τις προθέσεις των ανωτέρω, προκειμένου για τη διάσωση της ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, συμμεριζόμενο την αναγκαιότητα για τη διάσωση της ομάδας, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να μεταφέρουν προς τους μετόχους (παλαιούς και νυν) και υποψήφιους επενδυτές την πρόταση - πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως μεταφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο από το μέλος του Αντώνη Ηλιόπουλο και αποστέλλεται προς τους ανωτέρω εγγράφως - προκειμένου για τη σωτηρία της ομάδας».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ