2013-02-12 01:43:21
Φωτογραφία για Συμφώνησε και παίρνει Μπόατενγκ ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με την προϋπόθεση βεβαίως να μείνει ελεύθερος από την Νντίπρο καθώς έχει προσφύγει στο CAS. Διαβάστε γιατί μπορεί να παίξει από τον Μάρτιο.

Οι συζητήσεις με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ είχαν θετικό αποτέλεσμα και ο Γκανέζος χαφ, είναι έτοιμος υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Θα είναι διάρκειας 3 μηνών, με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα ανανέωσης για τα επόμενα δυο χρόνια

Ο Μπόατενγκ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Μίτσελ από τις αρχές Μάρτη.

Ο λόγος είναι πως ο Γκανέζος  βρίσκεται σε διαμάχη με την Ντνίπρο και έχει κάνει προσφυγή στο CAS από τον Αύγουστο καθώς τότε ενημέρωσε την ουκρανική ομάδα πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τη χώρα.

Αιτία της αποχώρησης του Μπόατενγκ από την Ντνίπρο, ήταν το γεγονός πως η γυναίκα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αφού τον Απρίλιο του 2012 βρέθηκε εντελώς συμπτωματικά στο χώρο όπου δολοφονήθηκε ο Ουκρανός εκατομμυριούχος Γκενάντι Άξερλοντ τον οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν 15 φορές έξω από την κατοικία του!


Να θυμίσουμε πως ο Μίτσελ είχε τον Γκανέζο χαφ υπό τις οδηγίες του στην Χετάφε και έτσι γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του 30χρονου άσου.

Στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα και ο Μπόατενγκ θα μείνει οριστικά ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και αναχωρεί για τη Γκάνα, απ΄όπου θα επιστρέψει για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό σε λίγες μέρες. Θυμίζουμε ότι με τη Γκάνα, ο Μπόατενγκ αγωνίστηκε πρόσφατα στο Ηόπα-Άφρικα και κατέκτησε την 4η θέση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ