2013-02-12 10:28:08
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ
Πολύ σύντομα θα κλείσει το θέμα απόκτησης γκαρντ για τον Ολυμπιακό, ίσως μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Τύπου, και πριν από το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Χίμκι.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα αφήσει έτσι όλα όσα έγιναν στον τελικό του Ελληνικού με τον Παναθηναϊκό. Τα παράπονα της διοίκησης για τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, των διαιτητών, της ΚΕΔ και της ΕΟΚ είναι πολλά και θα γίνουν αρκετές κινήσεις. Αγωνιστικά, ωστόσο, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο κρίσιμο παιχνίδιτης Παρασκευής με τη Χίμκι στη Μόσχα.

Ίσως και πριν από το ματς αυτό να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης γκαρντ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει βρει αγωνιστικό... «κλώνο» του Μάντζαρη στην αγορά, αλλά ήδη έχει περιορίσει αρκετά τη λίστα των υποψηφίων. Ψηλά σε αυτή βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Σέλβιν Μακ, ο 23χρονος πλέι μέικερ (1,91μ.) που την προηγούμενη διετία έπαιξε στους Ουίζαρντς και φέτος για λίγο στους Σίξερς, προτού επιστρέψει στο NBDL.


Το νούμερο 34 των ντραφτ του 2011 είναι καλός αμυντικός, παίζει με μυαλό και είναι παίκτης ομάδας. Υποψήφιος είναι και ο Σον Σινγκλετέρι (27 ετών, 1,83μ.), που έχει παίξει ελάχιστα πριν από 3-4 χρόνια σε Μπόμπκατς και Σανς, πέρασε από την Κάχα Λαμποράλ τη σεζόν 2009/10, ενώ πλέον αγωνίζεται στο NBDL.

Η τελική επιλογή δεν θα αργήσει. Άλλωστε η σχετική προθεσμία λήγει στις 20 Φεβρουαρίου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει τον παίκτη το ταχύτερο δυνατό στη διάθεσή του, για να προσαρμοστεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ