2013-02-12 10:29:23
Φωτογραφία για ANOIXTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΟΖΗΣ - ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ: ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ, ΕΚΜΗΔΕΝΗΣΗ
Ονομάζομαι Ελένη Μπόζη – Θεοχαρίδου είμαι Ιατρός Βιοπαθολόγος, ασκώ ελεύθερο επάγγελμα στην Δράμα  από τον Αύγουστο του 1982. Τα τέσσερα πρώτα χρονιά  μάλιστα  ’82-’86 συγχρόνως με το ιδιωτικό μου ιατρείο ήμουν  Δ/ντρια και μοναδική ειδικός ιατρός του Μικροβιολογικού  του Γ.Ν.Νοσοκ. Δράμας.

Μετά από τόσα  χρόνια ασκώντας την ιατρική διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια καταβαράθρωσης, εκμηδένισης και συκοφάντησης του ατομικού εργαστηριακού ιατρικού λειτουργήματος.

ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ είναι όταν επιτρέπεται στον οιονδήποτε επιχειρηματία να εισέρχεται στον τομέα της υγειάς δημιουργώντας απρόσωπες επιχειρήσεις –διαγνωστικά κέντρα –στα οποία χάνεται πλήρως η σχέση ιατρού –ασθενή.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ  είναι όταν το μοναδικό  θέμα που κυριαρχεί στα ΜΜΕ είναι κατά πόσον οι γιατροί φοροδιαφεύγουν.

ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ είναι όταν  εσείς Κε Κράτος και κατ’ επέκταση ασφαλιστικά ταμεία  χρωστάτε από το 2010 εργαστηριακές εξετάσεις ασφαλισμένων σας και ανερυθρίαστα προβαίνετε σε μειώσεις τιμών εργαστηριακών εξετάσεων σε τιμές ήδη καθηλωμένες από το 1991 !!!!!!


Μήπως γνωρίζεται από το ’91 μέχρι σήμερα πόσο αυξήθηκαν οι προσωπικές μου ασφαλιστικές εισφορές, πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί και οι ασφαλιστικές εισφορές του προσωπικού που απασχολώ ή πόσο αυξήθηκαν οι τιμές των αντιδραστηρίων που χρησιμοποιώ; Ξέρω ότι όλα αυτά σας αφήνουν πλήρως αδιάφορους και το μόνο που σας νοιάζει είναι πως θα μειώσετε τον αριθμό των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, στον οποίο σημειωτέον υποχρεωτικά μας εντάξατε, με συμβάσεις που εσείς οι ίδιοι δεν τηρήσατε  ανακαλύπτοντας  διάφορα τερτίπια ( όπως ΙSO,εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους και αστέρια ).

Για τα χρέη σας όμως κουβέντα! Είναι πραγματικό  θράσος σε χρέη ετών που εσείς δημιουργήσατε  να  ζητάτε  τώρα και εκπτώσεις. Αλήθεια οι υπεύθυνοι για τον έλεγχο των δαπανών που υποβάλαμε στον ΟΠΑΔ από Σεπτ. του  2010 έως το τέλος 2011, ΤΕΒΕ Μάιο-Οκτ  2011, ΤΥΔΕ 2010 και 2011, ΤΣΑΥ 2011 παραμένουν στις θέσεις τους και μισθοδοτούνται κανονικά; Ποιο έργο προσέφεραν όλη αυτή την περίοδο; Γιατί αυτοί πρέπει να πληρώνονται μη κάνοντας το καθήκον τους και εγώ όχι για εργασία που ήδη έχω προσφέρει ;    

  

Για εκείνο όμως που δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ Κε Κράτος, ακόμη και εάν με ξεχρεώσεις  με τόκο,  είναι που η  στάση σου, της οποίας είμαστε κοινωνοί όλοι μας, αναγκάζει τα δυο μου παιδιά, που  μόχθησαν, πέρασαν στην Ιατρική στην Ελλάδα, πήραν πτυχίο και τώρα που τελειώνουν την ειδικότητα τους αναζητούν θέσεις  στο εξωτερικό. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!        

                                                                  

  

                                                           ΜΠΟΖΗ ΕΛΕΝΗ

                                        ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ -ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

                                                                ΔΡΑΜΑ                         
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΩΡΑ... ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΩΡΑ... ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ