2013-02-12 16:46:16
Φωτογραφία για Διαψεύδει τα επεισόδια στην Παιανία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να διαψεύσει το επεισόδιο του Φάμπρι με τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού κάνοντας λόγο για προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας που σκοπό έχουν να πλήξουν την ομάδα.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν το επεισόδιο στην προπόνηση της Παιανίας ανάμεσα στον Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ και τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε το σχετικό ρεπορτάζ λέγοντας πως πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ