2013-02-12 16:48:01
Φωτογραφία για «Κόλαση» στην Παιανία μεταξύ παικτών και Φάμπρι
Χαμός στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον Φάμπρι να τσακώνεται με τους παίκτες και να αλληλοβρίζονται! Ο Ισπανός είναι γνωστός για τον έκρυθμο χαρακτήρα του και σήμερα στην Παιανία έγινε το μπαμ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του «τριφυλλιού» έκανε παρατηρήσεις, σε έντονο ύφος. στον Αντρέ Πίντο κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού. Ο Χοκίν Εσπάρθα έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, λέγοντας στον Φάμπρι: «Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος».

Αντί να ηρεμήσουν όμως τα πνεύματα, ο Φάμπρι «φούντωσε» και άρχισε να βρίζει τους δύο παίκτες! «Αυτός ο τύπος δεν είναι επαγγελματίας, δεν το χω ξαναδεί» μονολογούσε ο Νίκι Κάιπερ, ενώ με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Φάμπρι μάζεψε τους ποδοσφαιριστές, και με τα χέρια του σαν να παρακαλεί (σ.σ. οι πληροφορίες ότι γονάτισε αποδείχτηκαν εσφαλμένες, όπως εσφαλμένη ήταν και η δήθεν ατάκα ποδοσφαιριστή τύπου «σήκω πάνω ρε μ@@@), τους είπε:


 «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας, δεν θέλω να δίνετε σημασία σ αυτά που σας λέω, όταν σας φωνάζω, αλλά να κρατάτε την ουσία της παρατήρησης»!

Μετά τα λόγια του Ισπανού, ο Χαμπίμπ Σο του «επιτέθηκε» και τον προειδοποίησε. «Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, φοβάμαι ότι η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο.

Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά» κατέληξε ο Σενεγαλέζος.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ