2013-02-13 01:47:03
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Σε ξενώνες τα 18 παιδιά των φαναριών
Σε ξενώνες μη κυβερνητικών οργανώσεων θα φιλοξενηθούν συνολικά δέκα οκτώ παιδιά τα οποία εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να... καθαρίζουν παρμπρίζ διερχόμενων αυτοκινήτων, ενώ συνελήφθησαν και εννέα αλλοδαποί, που εμφανίζονται ως γονείς, ή κηδεμόνες τους.

Στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε διάφορες διασταυρώσεις κεντρικών δρόμων, όπου τα τελευταία χρόνια κυρίως αλλοδαποί ανήλικοι επαιτούν, καθαρίζοντας τα παρμπρίζ των διερχόμενων αυτοκινήτων που σταματούν στους σηματοδότες, συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί ανήλικοι, ηλικίας 9 - 17 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων (4 άνδρες και 5 γυναίκες) σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της επαιτείας και της έκθεσης, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, συλληφθέντες αλλοδαποί είχαν υπό την επιμέλειά τους άλλους οκτώ ανήλικους, ηλικίας από 8 μηνών έως 17 ετών.

Οι 18 ανήλικοι θα υποβληθούν προληπτικά και σε ιατρικό έλεγχο, ενώ κοινωνικοί λειτουργοί θα τους συνοδεύσουν στους ξενώνες όπου θα φιλοξενηθούν.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ