2013-02-13 04:34:03
Φωτογραφία για Σκότωσε κατά λάθος έξι παιδιά του προσπαθώντας να παγιδεύσει τη γυναίκα του
Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία των έξι παιδιών του όταν και έβαλε φωτιά στο σπίτι του, ως μέρος ενός... «σχεδίου» για να εκθέσει την πρώην φίλη του, με την οποία είχε μπει σε δικαστική μάχη για την επιμέλεια.

Κατηγορούμενη είναι επίσης και η σύζυγός του. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο δικαστήριο του Νότιγχαμ ήταν πολύ έντονες, μιας και οι ένορκοι άκουσαν ξανά την τηλεφωνική κλήση για βοήθεια. Το ζευγάρι των κατηγορουμένων προσπάθησαν με νομικά τεχνάσματα να αποτρέψουν την αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κλήσης.

Ο 56χρονος πατέρας, Μικ Φίλποτς ζούσε με την 31χρονη πρώην σύζυγό του αλλά και την νυν του. Και τα 11 παιδιά (6 του πρώην ζευγαριού, 4 του νυν ζευγαριού, ενώ ένα παιδί είχε η νυν σύζυγός του από προηγούμενη σχέση της ).

Όλοι ζούσαν μαζί, μέχρι τη στιγμή που η πρώην σύζυγος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Πήρε τα έξι παιδιά και βρήκε ένα άλλο σπίτι. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, με τον Φίλποτς να κάνει το μοιραίο και να σκοτώνει τα έξι του παιδιά, ηλικίας 13, 10, 9, 8, 6 και 5 χρονών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έζησαν και πέθαναν μαζί...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έζησαν και πέθαναν μαζί...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ