2013-02-13 09:34:29
Φωτογραφία για Το πρώτο μπλόκο στην εθνική από αγρότες της Κρήτης
Η Κρήτη βγάζει σήμερα τα τρακτέρ στους δρόμους και οι αγρότες του συνδικαλιστικού οργάνου της ΠΑΣΥ ετοιμάζονται να στείλουν μήνυμα διαμαρτυρίας απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές στον πρωτογενή τομέα...Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 10 σήμερα το πρωί στον κόμβο των πεζών στο Ηράκλειο ενώ στα Χανιά σύλλογοι αγροτικοί σύλλογοι από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων προχωρούν σε αποκλεισμό του κόμβου στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια, πάνω στην εθνική οδό. Πρόκειται για τη δεύτερη κινητοποίηση της ΠΑΣΥ (στηρίζεται από το ΚΚΕ) στην Κρήτη και η σημερινή αναμένεται μαζικότερη και δυναμικότερη από την αντίστοιχη που είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Τριήμερο κινητοποιήσεων

Η στάση ... αναμονής του αγροτικού κόσμου της Κρήτης περνάει στο παρελθόν και με τις ασφυκτικές πιέσεις απλών παραγωγών από χωριά της Κρητικής υπαίθρου, τα συνδικαλιστικά όργανα φωνάζουν "παρόν" στο μέτωπο των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες της Κρήτης έχουν αποφασίσει ήδη τριήμερο κινητοποιήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα και ήδη ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους δίνοντας δυναμικό τόνο στις αγροτικές κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.
prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σπάνιο «μανιτάρι Στρουμφ»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σπάνιο «μανιτάρι Στρουμφ»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ