2013-02-13 17:02:08
Φωτογραφία για Άλλα 15 εκ. από Σαββίδη στην ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/2) την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ. Στα 25 εκ. το συνολικό ποσό που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης στην ΠΑΕ που του δίνει σχεδόν το 90% των μετοχών. Διαβάστε την ανακοίνωση

Απόλυτος κυρίαρχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθίσταται ο Ιβάν Σαββίδης μετά την εξέλιξη της Τετάρτης (13/2) και την εξ ολοκλήρου κάλυψη της νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ.

Το συνολικό ποσό που έχει βάλει πλέον ο ομογενής επιχειρηματίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ φτάνει τα 25 εκ. ευρώ και αυτό του δίνει ποσοστό που προσεγγίζει το 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από αυτό το ποσό αναμένεται να δοθούν 11,5 εκ. ευρώ στο Δημόσιο για κλείσει το θέμα των χρεών, εφόσον όπως όλα δείχνουν ψηφιστεί ο νόμος που θα δίνει την δυνατότητα σε Ανώνυμες Εταιρίες να καλύπτουν τις οφειλές τους πληρώνοντας μόνο το πρωτογενές χρέος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η DIMERA LTD κατέθεσε σε λογαριασμό της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το ποσό των 14.976.000 € το οποίο προορίζεται για την συμμετοχή της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, που ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, παραμένοντας πιστός στο όραμά του και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του, έχει καταβάλλει στο διάστημα του τελευταίου οκταμήνου, μέσω της DIMERA LTD,  το συνολικό ποσό των 24.928.746 €".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γλάσο σοκολάτας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γλάσο σοκολάτας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ