2013-02-13 20:29:09
Φωτογραφία για Αίγιο: Εξόρμηση της Χρυσής Αυγής σε πλατείες για να τις καθαρίσει από αντιεξουσιαστές και μετανάστες
Εξόρμηση στην πόλη του Αιγίου πραγματοποίησε τη Δευτέρα η Χρυσή Αυγή με στόχο, όπως αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της, να "καθαρίσει" τις κεντρικές πλατείες της πόλης από τους αντιεξουσιαστές και του μετανάστες που τις έχουν καταλάβει. Τελικά τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν βρήκαν ούτε αντιεξουσιαστές ούτε μετανάστες, προειδοποιούν όμως ότι θα επιστρέψουν.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν για τα όσα συνέβησαν στο Αίγιο έχει ως εξής:

"Μετά από δεκάδες επιστολές που δεχτήκαμε, την Δευτέρα 11/2 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η δράση του Μετώπου Νεολαίας σε ολόκληρο το Αίγιο με εφημερίδες και φυλλάδια προς τον κόσμο και τους καταστηματάρχες.

Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση του κόσμου για τις θέσεις του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και η κάθαρση των πλατεών από τους λαθρομετανάστες, τα αντιεξουσιαστικά στοιχεία και τους ναρκομανείς, οι οποίοι μαζί με την βοήθεια και την ανοχή του κράτους, τρομοκρατούν τις ελληνικές οικογένειες οι οποίες πλέον φοβούνται να κάνουν τις βόλτες τους στις κεντρικές και ιστορικές πλατείες του Αιγίου.


Ο κόσμος για άλλη μια φορά μας έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του, δίνοντας μας την δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί για την σωτηρία της πατρίδας μας, του έθνους μας και της φυλής μας.

Τώρα όσο αναφορά για τα εξαφανισμένα αντιεξουσιαστικά στοιχεία και τους φίλους τους, τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σήμερα ήταν μαζί κρυμμένοι στις τρύπες τους και πετάχτηκαν μια ώρα μετά αφού πληροφορήθηκαν πως είχε τελειώσει η εξόρμηση.

Θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως καμία περιοχή και καμία πλατεία δεν τους ανήκει όπως λένε, αλλά αντιθέτως όλες οι περιοχές και όλες οι πλατειές του Αιγίου ανήκουν στους έλληνες πολίτες που τις πληρώνουν.

Περαστικά σας ρε παιδιά, δεν πειράζει !!!"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ