2013-02-13 20:26:03
Φωτογραφία για «Η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της»
Η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε πως... «είναι αδύνατον να συζητάμε για οποιαδήποτε πρόσθετη επιβάρυνση, είτε αυτή είναι μισθολογικής μορφής, περιορισμός δηλαδή μισθών ή συντάξεων, είτε μιλάμε για οποιαδήποτε πρόσθετη φορολόγηση».

Επιπλέον, μιλώντας στο ρ/σ ALPHA, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ανάγκη να δει εκ νέου η κυβέρνηση τόσο τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, που, όπως είπε, δεν απέδωσε σε επίπεδο εσόδων τα αναμενόμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόβλημα, όσο και το ζήτημα της φορολόγησης των ακινήτων. «Επιμέρους μειώσεις φορολογικών συντελεστών μπορούν να φέρουν περισσότερα έσοδα», σημείωσε.

Ακόμη, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, καθώς, όπως ανέφερε, εκτός του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, δημιουργείται σοβαρό ζήτημα για την εθνική άμυνα της χώρας, μιας και, όπως σημείωσε, καθυστερεί σημαντικά η ενσωμάτωση στον Ελληνικό Στόλο των υποβρυχίων και των πυραυλακάτων που ναυπηγούν τα συγκεκριμένα Ναυπηγεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ