2013-02-13 20:35:02
Φωτογραφία για Ενότητα στη Ν.Δ Αχαΐας και συνυπευθυνότητα στην διακυβέρνηση του Αν.Σαμαρά!
Με αφορμή την επίσκεψη του Γραμματέα της Ν.Δ Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Πάτρα, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, και την σύγκλιση υπό αυτόν της Νομαρχιακής Συνέλευσης του κόμματος, ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Σ' αυτήν την ιδιαίτερη πολιτική συγκυρία για τη χώρα και τη Ν.Δ, η ενότητα και η ομοθυμία στο εσωτερικό της παράταξης είναι αναγκαίες όσο ποτέ. Η ενεργοποίηση των Τοπικών Οργανώσεων και των Μελών τους είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, στην κατεύθυνση ενίσχυσης του κόμματος, που παίζει τον πρώτιστο ενεργό ρόλο στην διακυβέρνηση της Ελλάδας έχοντας στο τιμόνι της τον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά.

Τώρα, δεν είναι η ώρα για μεμψιμοιρίες, εσωκομματικές έριδες, "μαχαιρώματα" και ατομικά παράπονα, αλλά αντιθέτως είναι η ώρα συναντίληψης της σοβαρότητας της κατάστασης και της φυγής προς τα εμπρός με σοβαρά επιχειρήματα, κυνήγι στόχων και πολύ κοινή προσπάθεια και δουλειά.


Η αναγκαστική συγκυβέρνηση και ο ρόλος των άλλων κυβερνητικών εταίρων, ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΔΗΜ.ΑΡ δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποδυναμώσουν την πολιτική δύναμη της Ν.Δ που αποτελεί τη μόνη ελπίδα για την διάσωση της πατρίδας μας.

Όσοι, από καιρό, επέλεξαν την φυγή από αυτήν την προσπάθεια και αντιθέτως την εύκολη κριτική στην "Κυβέρνηση Συνεργασίας" και τον Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, ας μείνουν μακρυά από την πολιτική και παραταξιακή οπτική μας γωνία και σίγουρα θα μας κρίνει όλους ο λαός.

Καλώ όλα τα οργανωμένα Μέλη της "γαλάζιας" παράταξης στην Αχαία, να δώσουν το παρόν στην συνεδρίαση της ΝΟ.Σ υπό τον κ. Κεφαλογιάννη, δίνοντας το σαφές μήνυμα ενότητας και συνυπευθυνότητας στο σημερινό πολιτικό γίγνεσθαι με πρωταγωνιστές τη Ν.Δ και τον Αν.Σαμαρά".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ