2013-02-13 20:42:04
Φωτογραφία για Απίστευτη ταλαιπωρία στη Βιάννο: Δεν του δίνουν τα χρήματα της νεκρής γυναίκας του
Σε απόγνωση έχει βρεθεί ένας άνδρας από τη Βιάννο που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το τέρας της γραφειοκρατίας έχοντας περάσει μια απίστευτη ταλαιπωρία εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο συγκεκριμένος πολίτης έχασε τη σύζυγό του πριν από ένα χρόνο και λίγο καιρό αργότερα ένα έμβασμα χρηματικού ποσού από τον ΟΓΑ πιστώθηκε στο λογαριασμό στον οποίο η θανούσα ήταν μοναδική δικαιούχος.

Ο άνθρωπος κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να αποταμιεύσει το ποσό ωστόσο το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε. Λίγους μήνες μετά από την υπηρεσία του ζήτησαν να καταθέσει κι άλλα δικαιολογητικά ενώ ο ίδιος χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να τα συγκεντρώσει και να τα καταθέσει.

Παρόλα αυτά και ενώ ο ίδιος πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα χαρτιά και να εισπράξει το ποσό, έχει περάσει περίπου ένα χρόνος και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση στο πρόβλημά του.

Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν απευθύνοντας έκκληση στους αρμοδίους να δώσουν μια λύση στην κατάσταση του.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ