2013-02-13 21:01:03
Φωτογραφία για Αλέξης Κούγιας: Αυτά που είπα στη συνέντευξη δεν είχαν καμία σχέση μ’ αυτά που δημοσιοποιήθηκαν
Επιστολή στα μέσα ενημέρωσης έστειλε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "News" και μεταξύ των άλλων ανέφερε πως είχε αφήσει έγκυο γνωστή πολιτικό, τους λόγους που χώρισε από την Εύη Βατίδου αλλά και για το θάνατο της πρώτης του γυναίκας από δυστύχημα.

Ο ίδιος έκανε λόγο ότι η συνέντευξή του δεν έχει καμία σχέση με όσα δημοσιοποιήθηκαν ενώ μίλησε και για αισχρό τίτλο.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Πριν από 2 μήνες περίπου υπερασπίστηκα τον πρώην σύζυγο της δημοσιογράφου Τζόρτζιας Συρίχα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, είχε αθωωτική κρίση γι’ αυτόν. Η κα. Συρίχα με παρακάλεσε τότε, να της δώσω μια συνέντευξη και να την βοηθήσω επαγγελματικά, αφού είναι γνωστό, ότι εδώ και παρά πολλά χρόνια έχω αποφασίσει να μην δίνω συνεντεύξεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα εκτός των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων.


Συμφώνησα πριν δημοσιοποιήσει το οτιδήποτε, να θέσει υπό την κρίση μου, το σύνολο της συνεντεύξεως, αφού κάναμε μια συνολική συζήτηση για την ζωή μου, η οποία κράτησε αρκετές ώρες και περίμενα πότε η κα. Συρίχα θα επεξεργαζόταν την συνέντευξη και θα μου την παρέδιδε, να την εγκρίνω.

Την Παρασκευή 8.2.2013 πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους, ότι κυκλοφορεί η εφημερίδα "News" μ’ έναν αισχρό τίτλο, ο οποίος ούτε με εκφράζει, ούτε περίμενα ότι θα αποτελούσε ποτέ τον τίτλο της συνεντεύξεως μου, αφού αυτά τα οποία είχα πει, δεν είχαν καμία σχέση μ’ αυτά που δημοσιοποιήθηκαν.

Εναντίον της δημοσιογράφου και της εφημερίδας θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματα μου, το ίδιο δε θα πράξω και για οποιονδήποτε τρίτο, αναδημοσιεύσει και αναπαράγει το περιεχόμενο της.

Λυπάμαι γιατί η προσπάθεια μου να βοηθήσω μια δημοσιογράφο, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Δυστυχώς αυτό ήταν το ευχαριστώ για την βοήθεια την οποία προσέφερα στον πρώην σύζυγο της δημοσιογράφου".

Πηγή: Cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ