2013-02-13 23:49:50
Φωτογραφία για Η αποκάλυψη του ηθοποιού, Νίκου Ζιάγκου: «Πώς έμπλεξε ο γιος μου με την ηρωίνη»
Ο Νίκος Ζιάγκος ένας από τους πιο γοητευτικούς ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80 μιλάει πρώτη φορά για την συγκλονιστική ιστορία του 29χρονου σήμερα γιου του και τη σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά.

«Έχω να δω τον Γιάννη πάνω από είκοσι μήνες επειδή ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα απεξάρτησης από την ηρωίνη στη Σεβίλλη»!

Ο ηθοποιός απέκτησε τον μονάκριβο γιο του, Γιάννη, καρπό του έρωτά του από τον μόλις έξι μηνών γάμων του. Με τη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε στο Ciao, χώρισε φιλικά και σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Τα προβλήματα όμως ξεκίνησαν όταν «στην ζωή του μπήκε ένας καινούργιος πατέρας. Ο πατριός του με την πρώην σύζυγό μου απέκτησαν δυο ακόμη αγοράκια. Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Τσακωμοί, αντιδικίες, κόντρες σε ημερήσια διάταξη μπροστά στα παιδιά».

«Σε ηλικία 15 ετών ο γιος μου αναγκάστηκε να μείνει με τη γιαγιά του . Ξεκίνησε τα χάπια και μου περιέγραψαν χαρακτηριστικά ένα άγριο περιστατικό κατά τη διάρκεια ενός ομηρικού καυγά μέσα στο σπίτι της πρώην συζύγου μου με τον δεύτερο άντρα της. Ο Γιάννης εξοργισμένος από την ηλεκτρική ατμόσφαιρα και επηρεασμένος από τα γεγονότα που διαδραματίζονταν καθημερινά, επιτέθηκε λεκτικά στην μητέρα του και τον πατριό του: «Αν ξανατσακωθείτε μπροστά στα παιδιά θα σας μαχαιρώσω».» τόνισε ο ηθοποιός.


Και πρόσθεσε: «Οι ψεύτικες υποσχέσεις της ηρωίνης τον αιχμαλώτισαν για δέκα ολόκληρα χρόνια. Δεν είχε ζωή, όνειρα, ελπίδες. Νόμιζα ότι τίποτε δεν θα τον κρατούσε ζωντανό. Έχασε τα καλύτερα χρόνια του, σπούδαζε πληροφορική και πήγαινε τεχνικό λύκειο. Τότε τον εντάξαμε σε [πρόγραμμα αποτοξίνωσης στην Ιταλία. Τώρα τους τελευταίους είκοσι μήνες βρίσκεται στην Σεβίλλη σε ένα κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών που ξεκίνησε να δουλεύει σε αυτόν τον τομέα στην Ισπανία πριν δεκαεπτά χρόνια. Από τότε έχουν βοηθήσει πολλούς νέους να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά».

Ο Νίκος Ζιάγκας σφίγγει τα δόντια και συνεχίζει την καθημερινή μάχη της καλλιτεχνικής του επιβίωσης.

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ