2013-02-13 23:48:04
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΓΑΣΑ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μιλώντας πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε υποστήριξε ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη.

Ο Αργεντίνος μέσος είπε στο Olympiacos TV: «Το παιχνίδι για εμάς θα είναι πολύ δύσκολο αύριο. Δεν ξέρουμε το τι θα γίνει μέχρι τελειώσουν τα 90 λεπτά. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι διότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα και οφείλουμε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μπορέσουμε έτσι μετά να πάρουμε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη. Η Λεβάντε είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι η ομάδα-αποκάλυψη της Ισπανίας πέρυσι.

Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και μακάρι να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα που δουλεύουμε πολύ καλά και που έχουμε πολύ καλό τεχνικό και όρεξη να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Όσο για τον κόσμο θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε που είναι μαζί μας. Θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτούς και για το αποτέλεσμα για να τους δώσουμε έτσι χαρά και να εξακολουθήσουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ