2013-02-14 00:39:03
Φωτογραφία για Μαχαίρωσε τον τσαγκάρη επειδή δεν του κόλλησε το παπούτσι!
Με τη ζωή του παρά λίγο να πληρώσει ένας ηλικιωμένος τσαγκάρης στον Πύργο της Ηλείας το ότι καθώς είχε περάσει η ώρα λειτουργίας... των καταστημάτων, ήθελε απλά να πάει σπίτι του να ξεκουραστεί Είχε πάει τρεις το μεσημέρι και ο τσαγκάρης ήταν έτοιμος να κλείσει. Εκείνη ακριβώς την ώρα μπήκε μέσα στο μαγαζί ένας άντρας καταγωγής Ρομά και ζήτησε από τον τσαγκάρη να του κολλήσει το παπούτσι κάτι που ο τσαγκάρης του εξήγησε πως δεν μπορεί εκείνη τη στιγμή, λόγω του περασμένου της ώρας.

Αυτό όμως όπως φαίνεται έκανε κυριολεκτικά έξαλλο τον «πελάτη» ο οποίος ξαφνικά άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και εν συνεχεία με τη λαβή ενός μαχαιριού που έφερε μαζί του, για να φτάσει στο απίστευτο σημείο να του καταφέρει και μαχαιριές στην πλάτη!

Κάτοικοι της περιοχής που είδαν το κυριολεκτικά απίστευτο συμβάν ειδοποίησαν την Αστυνομία στο μεταξύ όμως ο δράστης είχε φροντίσει να εξαφανιστεί. Αναζητήθηκε όμως από την ομάδα Δίας και λίγο αργότερα συνελήφθη στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου μέσα στο αυτοκίνητό του και έχοντας μαζί του το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο ηλικιωμένο τσαγκάρη.

Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και αύριο θα προσαχθεί στον Εισαγγελέα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ