2013-02-14 06:36:55
Φωτογραφία για Άστον Κούτσερ: Τί δηλώνει για την περιπέτεια της υγείας του
Ο διάσημος ηθοποιός Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) μίλησε στην τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Σάντανς και μετά την... προβολή του φιλμ, για την εμπειρία του να υποδυθεί τον συνιδρυτή της Apple, στην ταινία που αφορά τη ζωή του Στιβ Τζομπς (Steve Jobs).

Για τις ανάγκες της ταινίας "Jobs", αναγκάστηκε όπως σας έχουμε ενημερώσει, να τρέφεται μόνο με φρούτα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα η δίαιτα αυτή να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως: "Κατέληξα στο νοσοκομείο δύο ημέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Δίπλωσα από τον πόνο και το πάγκρεάς μου είχε διαταραχθεί σοβαρά, κάτι που ήταν αρκετά τρομακτικό".

Ο 35χρονος ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: "Ήταν ειλικρινά ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω δοκιμάσει να κάνω στη ζωή μου. Έβαλα τον εαυτό μου στο επίκεντρο μιας τεράστιας κριτικής γιατί ο Τζομπς ήταν μια προσωπικότητα που όλοι οι άνθρωποι γνώριζαν.

Προσωπικά, δεν έχω δει τον Αβραάμ Λίνκολν να μπαίνει μέσα σε μια αίθουσα αλλά έχω δει τον Στιβ Τζομπς" απαντώντας έτσι, στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί, αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα για "χάιδεμα" άλλων ηθοποιών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ