2013-02-14 16:02:04
Φωτογραφία για Αγιος Βαλεντίνος και σοκολάτα!
Η κάθε χώρα έχει το δικό της… φετίχ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα λουλούδια, τα αρκουδάκια, ακόμα και τα σέξι εσώρουχα είναι συνηθισμένα δώρα για την γιορτή των ερωτευμένων. Στη μακρινή Ιαπωνία, όμως, η γιορτή που έγινε πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια (με την έξαρση του δυτικού καταναλωτισμού) έχει συνδεθεί απολύτως με τη… σοκολάτα! Σε τέτοιο βαθμό που οι σοκολατοβιομηχανίες της χώρας περιμένουν τη συγκεκριμένη ημέρα για να κάνουν… χρυσές δουλειές και ακόμα και πολύ γνωστές δυτικές μάρκες σοκολάτας «προσαρμόζουν» πολλά προϊόντα τους που κυκλοφορούν την Ιαπωνία για να ταιριάξουν με τις… ανάγκες των ερωτευμένων ζευγαριών.

Οι δύο απολαύσεις που προσφέρονται φέτος είναι άκρως πρωτότυπες. Μια σοκολατοβιομηχανία προσφέρει ένα ειδικό σοκολατάκι - γλυφειτζούρι με τη μορφή του… έτερου ήμισυ! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια φωτογραφία του αγαπημένου προσώπου (ή και του ίδιου, αν θέλει να το προσφέρει στον αγαπημένο της ή την αγαπημένη του) και σε λιγότερο από 15 λεπτά έχει κατασκευαστεί ένα σοκολατάκι ύψους περίπου 6 εκατοστών, στο οποίο είναι αποτυπωμένα ανθρώπινα χαρακτηριστικά και μάλιστα με καταπληκτική πιστότητα. Το σοκολατάκι τοποθετείτε σε ειδικό καλαμάκι και προσφέρεται στο δρόμο, με το που σμίγουν οι ερωτευμένοι στο ραντεβού τους.


Η δεύτερη απόλαυση είναι πολύ πιο χλιδάτη και συνδυάζει και την ιαπωνική παράδοση. Πρόκειται για σοκολατένιο … τζακούζι! Δεν διαφέρει από το κανονικό τζακούζι παρά μόνο στο ότι το νερό έχει αντικατασταθεί με σοκολάτα. Οι ερωτευμένοι μπορούν να απολαύσουν το χαλαρωτικό μασάζ που προσφέρει το τζακούζι και παράλληλα να γευτούν τη σοκολάτα από τη… μπανιέρα.

flowmagazine.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ