2013-02-14 16:11:06
Φωτογραφία για Απόφαση παράδειγμα του Δήμου Θάσου: Φορολογεί ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες
Σε μία προσπάθεια να ανακουφίσει τους πολίτες από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ο Δήμος Θάσου αποφάσισε να μειώσει τα δημοτικά τέλη και παράλληλα να επιβάλει τέλη κοινόχρηστου χώρου εδάφους και υπεδάφους σε ΔΕΗ ΟΤΕ και τράπεζες.

Η παραπάνω απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από σχετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής και πλέον η ΔΕΗ θα πρέπει να πληρώνει στο δήμο προκειμένου να τοποθετεί στύλους ηλεκτροφωτισμού, ο ΟΤΕ θα χρεώνεται την τοποθέτηση τηλεφωνικών θαλάμων, ενώ οι τράπεζες θα πληρώνουν τέλη για την τοποθέτηση ATM μηχανημάτων.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, στόχος της συγκεκριμένης απόφασης είναι η ανεύρεση εναλλακτικών εσόδων για τον Δήμο, χωρίς να επιβαρυνθούν περισσότερο οι δημότες.

Παράλληλα, η γενικότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέπει μείωση δημοτικών τελών κατά 15% στην τιμή τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων και κατά 20% στην τιμή τοποθέτησης προϊόντων και την μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ