2013-02-14 16:14:19
Φωτογραφία για All Star Game ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!
Μπορεί να μην είναι η καλύτερη περίοδος ούτε για το άθλημα ούτε για την Ελλάδα, το All Star Game του μπάσκετ όμως θα γίνει κανονικά.

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα λάβει χώρα το διήμερο 9-10 Μαρτίου στην Πάτρα, στο κλειστό της Περιβόλας.

Αναλυτικά:

«Το 20ο All Star Game-ΟΠΑΠ, που συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με μέγα χορηγό την ΟΠΑΠ Α.Ε., είναι μία γιορτή που, πέρα από το αθλητικό και ψυχαγωγικό σκέλος, έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας των αθλητών με καρότσι (ΟΣΕΚΚ) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης, όπως και οι επισκέψεις των αθλητών, των παραγόντων και των ανθρώπων της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε σχολεία και ιδρύματα της περιοχής.

ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, ΟΠΑΠ Α.Ε., αλλά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, επιδιώκουν με την διοργάνωση του φετινού ALL STAR GAME-ΟΠΑΠ στην Πάτρα - την πόλη της Περιφέρειας με την πλουσιότερη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ - να υπενθυμίσουν ότι το άθλημα διαθέτει ισχυρά ερείσματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπου μπορεί να ανθίσει απαλλαγμένο απ’ τη βία και τον τυφλό φανατισμό.

Αρωγός στην προσπάθεια διάδοσης του μηνύματός μας είναι η ΕΡΤ, η οποία θα καλύψει τηλεοπτικά το γεγονός με ζωντανές μεταδόσεις τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ