2013-02-14 19:35:03
Φωτογραφία για Στα χέρια των Αστυνομικών 26χρονος για ένοπλη ληστεία φαρμακείου στο Δενδροχώρι Τρικάλων
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στα Τρίκαλα από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 26χρονος Τρικαλινός ο οποίος λίγο νωρίτερα... είχε διαπράξει ληστεία σε φαρμακείο στο Δενδροχώρι Τρικάλων.

Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπή μεταφορικού μέσου και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Χθες το απόγευμα ο 26χρονος, με δίκυκλο μοτοποδήλατο που είχε προηγουμένως αφαιρέσει από συγγενικό του πρόσωπο, μετέβη στο φαρμακείο όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού …συρραφής μεταλλικών αντικειμένων ανάγκασε τον 60χρονο Τρικαλινό υπεύθυνο του φαρμακείου να του παραδώσει από το ταμείο, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Ο συλληφθείς πριν την είσοδό του στο φαρμακείο, αλλά και κατά την έξοδό του από αυτό πυροβόλησε με το όπλο που έφερε, 4 φορές συνολικά στον αέρα και διέφυγε με το δίκυκλο μοτοποδήλατο.


Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να εντοπίσουν μία ώρα αργότερα τον 26χρονο να κινείται με ΙΧΕ αυτοκίνητο και να τον προσαγάγουν στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, όπου αναγνωρίστηκε από τον 60χρονο παθόντα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι αμέσως μετά τη διάπραξη της ληστείας ο 26χρονος επέστρεψε το μοτοποδήλατο στο σημείο από το οποίο το είχε αφαιρέσει. Στη συνέχεια, αφού άλλαξε τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση της ληστείας, μετέβη με αυτοκίνητο στην πόλη των Τρικάλων, όπου πάλι προέβη σε 2 πυροβολισμούς στον αέρα για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το πιστόλι με το οποίο τέλεσε τη ληστεία, ζευγάρι μάλλινων γαντιών, μαύρο κομμάτι υφάσματος, μάλλινος σκούφος, μαύρο μπουφάν το οποίο φορούσε κατά τη ληστεία, 2 πλαστικές ταινίες που περιείχαν 10 μεταλλικά καψύλλια – πριτσίνια η καθεμιά, το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ, μέρος του συνολικού αφαιρεθέντος ποσού από το φαρμακείο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
AirFloat: Cydia tweak free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
AirFloat: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ