2013-02-14 19:31:04
Φωτογραφία για Εναλλακτικές θεραπείες για Τσάβες
Σε «πολύπλοκες» εναλλακτικές θεραπείες για την θεραπεία του καρκίνου υποβάλλεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, στην Κούβα, μετά την επέμβαση του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με... όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος Νίκολας Μαντούρο.

«Σήμερα, ο διοικητής μας, υποβάλλεται σε εναλλακτικές θεραπείες… είναι πολύπλοκες και δύσκολες θεραπείες που θα πρέπει, σε κάποιο σημείο, να σταματήσουν τον κύκλο της ασθένειάς του» είπε ο Μαντούρο, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση. Δεν έδωσε ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες για τις εν λόγω θεραπείες.

Η κυβέρνηση απορρίπτει τις κατηγορίες ότι δεν υπήρξε διαφάνεια στο θέμα της υγείας του Τσάβες και υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος έχει περάσει μια δύσκολη μετεγχειρητική περίοδο και ξεκίνησε μια «νέα φάση» ανάρρωσης χωρίς αυτή να αναλύεται περισσότερο.

Ο 58χρονος Τσάβες δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τις 11 Δεκεμβρίου, όταν υπεβλήθη στην τέταρτη μέσα σε 18 μήνες επέμβαση, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και η ορκωμοσία του. Δημοσίως δεν έχει αναφερθεί ποτέ στον τύπο του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ