2013-02-14 22:27:03
Φωτογραφία για Το λόγο έχουν ...οι ανώτεροι του Υπουργού για το εσκεμμένο κλείσιμο του ΑΤΕΙ Αιγίου!
Με αφορμή, δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στον Τηλεοπτικό Σταθμό "Μega", σχετικά με το Σχέδιο "Αθηνά" και ειδικότερα για την κατάργηση των δύο Τμημάτων του ΑΤΕΙ Πάτρας στο Αίγιο, με την χαρακτηριστική του φράση ότι: "αυτά είναι απομονωμένα και οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας πηγαίνουν στο Νοσοκομείο του Ρίου για πρακτική", εμφανιζόμενος έτσι ιδιαίτερα αρνητικός στο ενδεχόμενο διάσωσής τους, ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Δυστυχώς, ο κ. υπουργός, όχι μόνο δεν κατέστη πλήρως ενημερωμένος πολύ πριν την δημοσιοποίηση του Σχεδίου "Αθηνά",ως έπρεπε, αλλά εμφανίζεται ακόμα ανενημέρωτος για τα ΑΤΕΙ Αιγίου, παρά τα σπουδαία επιχειρήματα που του παρουσίασαν, σε πρόσφατη συνάντησή του, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας και μερίδα πολιτικών προσώπων της Αχαΐας.

Αν - όπως διαφαίνεται - το "έγκλημα" είναι προμελετημένο από "σκοτεινούς" ακαδημαϊκούς κύκλους των Πατρών σε πλήρη συνεννόηση με "ύποπτους" τεχνοκράτες - συμβούλους του υπουργείου, τότε τον λόγο έχουν οι...ανώτεροι του κ
. Αρβανιτόπουλου, στους οποίους οφείλουμε όλοι να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας για το γεγονός της εσκεμμένα λανθασμένης αντίληψης των ισχυρών επιχειρημάτων, καθηγητών, σπουδαστών και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας, που μόνο "στείρα τοπικιστικά" δεν είναι!

Η προσπάθεια όλων πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί, έως ότου κάποιοι αντιληφθούν πως παραφόρτωσαν με τα σχέδια και τις εμμονές τους τους Αιγιαλείς, που ήδη βιώνουν την ύφεση και την ανεργία κι ευλόγως αποζητούν ευκαιρίες ουσιαστικής ανάπτυξης"!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ