2013-02-15 07:38:07
Φωτογραφία για Ποιά ήταν η πανέμορφη Ρίβα Στίνκαμπ που πυροβόλησε στο κεφάλι o Όσκαρ Πιστόριους [
Τραγικό τέλος είχε η έκπληξη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που αποφάσισε να κάνει η πολυτάλαντη 30χρονη Ρίβα Στίνκαμπ στον πρωταθλητή συντροφό της Όσκαρ Πιστόριους, όταν εκείνος την πέρασε για διαρρήκτη και την πυροβόλησε 4 φορές.

«Εσείς τι έκπληξη ετοιμάζεται για το σύντροφό σας του Αγ. Βαλεντίνου; Θα πρέπει να είναι μια ημέρα αγάπης για όλους». Αυτό ήταν το τελευταίο tweet που έκανε στην ζωή της η Νοτιοαφρικανή καλλονή την οποία όσοι την γνώριζαν την χαρακτήριζαν ως «άγγελο που έπεσε στην γη».

Γεννημένη στο Κέϊπ Τάουν από ευκατάστατη οικογένεια, η -απόφοιτος νομικής σχολής- Ρίβα μετακόμισε στο Γιοχάνεσμπουργκ όταν έγινε το πρόσωπο της Avon για την Νότια Αφρική.

Ενώ στην συνέχεια έκανε δεκάδες διαφημιστικά για εταιρίες όπως οι Toyota, Clover και Zui, καθώς επίσης και προσεγμένα σέξι φωτογραφήσεις στο FHM.

Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η εντυπωσιακή ξανθιά μετατράπηκε γρήγορα σε αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού. Στην αρχή ως καλεσμένη και στην συνέχεια ως παρουσιάστρια.

Μάλιστα την Παρασκευή είναι προγραματισμένο να ξεκινήσει να προβάλεται ο 5ος κύκλος του Τropika Island of Treasure 5 (σ.σ. Κάτι σαν Survivor) στο οποίο είναι διαγωνιζόμενη.

Η σχέση της με τον Όσκαρ Πιστόριους ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και έγινε επίσημη τους τελευταίους δυο, με την Ρίβα να δηλώνει πως «Ταιριάζουμε απόλυτα. Ο Όσκαρ είναι ο άνθρωπος που μιλάει στην καρδιά μου».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ